miercuri, 15 mai 2019

Mersul la dentist obligație sau necesitate?


Stomatologia a evoluat foarte mult în ultimii ani, acum oamenii au șansa de a preveni căderea dinților și durerile cauzate de acestea. Totuși putem observa zi de zi o teamă tot mai mare de cabinetele stomatologice. Tot mai multe persoane aleg să viziteze o stomatologie doar în momentul în care durerile sunt absolut îngrozitoare. Acest lucru nu este corect deoarece ne putem da seama de gravitatea situației doar în momentul în care măseaua sau dintele nu mai pot fi salvati. Ce ar trebui să facem? Să vizităm un cabinet stomatologic de cel puțin două ori pe an. Înainte de a face asta trebuie să găsim un cabinet în care să ne simțim bine, un doctor în care să avem deplină încredere.

Pentru a descoperi ce cabinete sunt mai aproape de noi cea mai simplă soluție este să căutăm pe google. O căutare de genul: cabinet stomatologic sector 5 ne va scoate în evidență cabinetele care se află în zona noastră. Mai apoi va trebui să facem sortarea, fie prin vizitarea fiecărui cabinet, fie prin căutarea unor recenzii. Doar după aceea ne vom putea ocupa așa cum trebuie de dantura noastră.

De ce detalii trebuie să ținem cont atunci când alegem un cabinet stomatologic sector 5?

În primul rând trebuie să alegem un cabinet în care personalul este politicos. Altfel ne întoarcem după 6 luni la un cabinet unde toți s-au comportat exemplar cu noi și altfel la un cabinet unde asistenta a țipat încontinuu, iar doctorul stomatolog nu și-a dat interesul.

Aparatură de ultimă generație. O stomatologie sector 5 care investește în aparatură sigur m-ar atrage. În primul rând pentru că asta înseamnă că acel cabinet se interesează de pacienții săi, își dorește ca totul să fie bine și aceștia să se simtă super alături de ei. Cred, că unul din principalele motive pentru care românii evită cabinetele stomatologice este durerea, ei bine un cabinet cu aparatură de ultimă generație cu siguranță va minimiza durerea simțită în timpul procedurilor.

Prețul. Fie că vrem sau nu să recunoaștem prețul este în continuare unul din motivele pentru care românii așteaptă până durerile sunt insuportabile și abia apoi merg la un cabinet stomatologic. Totuși trebuie să avem în vedere că prețul cel mai mic nu este mereu cea mai bună alegere. Acesta poate aduce după sine lipsa anesteziei sau chiar folosirea unor aparaturi de proastă calitate.

Totuși la cine am putea apela pentru sănătatea dinților? Eu v-aș recomanda să vizitați site-ul celor de la rasmindent.ro la aceștia am descoperit toate cerințele de mai sus și în plus am observat că au foarte multe recenzii pozitive. Ce părere aveți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu